Feia temps que no publicava cap entrada, espero ser mes actiu a partir d'ara, i el que més m'agradaria és que tothom que vulgui compartir les opinions sobre restaurants i begudes m'ho faci saber intentaré publicar-les, això si en català.
Perquè en català? doncs per la senzilla raó que he intentat publicar algun comentari a Trip Advisor i pel sol fet de ser escrit en català no l'han acceptat. Aquesta gent, que ni tan sols se d'on són, ens discriminen pel l'idioma.
Tot i que si veieu en quins idiomes es pot publicar n'hi ha més d'un que el parlen menys gent que el nostre. Amb aquest breu escrit vull dir prou a la discriminació per motius idiomàtics.
Avui hem anat a dinar al restaurant Carles Antoner de Lladó, per una celebració familiar. Des de la primera trucada per fer l'encàrrec ens hem sentit molt ben atesos, un tracte de tu a tu molt agradable.
La cuina que fa en Carles es una cuina de temporada, amb una elaboració molt acurada, basada en la cuina de sempre però amb el toc personal del xef que li dona una personalitat única.
El menjador en el qual em dinat es acollidor amb poques taules, i una decoració minimalista. El menage es normal, l'única cosa que destaca és la copa de vi. Les estovalles son del tipus camí de taula, de cel·lulosa.
Tan bon punt te seus a taula i per esperar ens han dut uns bastonets de pa per sucar amb un all i oli,
de primer unes sardines marinades amb oli verge d'un productor del mateix poble de Lladó, que he compartir amb un saltejat de rossinyols amb musclos, tant un com l'altre excel·lents.
De segon he demanat galta de vedella amb salsa d'ostres, he tingut una sorpresa molt agradable, un plat molt ben elaborat, i sorprenent, la galta ja l'he provat en altres restaurants i la veritat es que m'agrada molt, però la combinació que en fa en Carles és simplement excel·lent.
Per postres un pastís d'aniversari: una base de pa de pessic amb curri, molt ben combinat tot i que sembli estrany, crema de iogurt i salsa de fruit vermells.
Aquest dinar, i per recomanació del cap de sala, l'hem acompanyat d'un vi rosat de la D.O. Montsant, concretament Brunnus. El preu d'un dinar a la carta està entre els 30 i 40 €, durant la setmana serveixen menú per uns 15 €.
Un restaurant molt recomanable amb una relació qualitat preu immillorable, si teniu ocasió acosteu-vos-hi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada