dimarts, 18 d’agost del 2015

RESTAURANT FONT MOIXINA

El dia 15 d'Agost vam anar al restaurant Font Moixina per celebrar Santa Maria, a destacar l'amabilitat i eficàcia en que vam ser rebuts.
Un cop a taula, a la carpa del jardí van prendre nota del que volíem menjar, vam escollir el menú de temporada, un menú molt equilibrat amb un seguit de plats que criden l'atenció, els que jo vaig escollir:
- Caneló cruixent de brandada de Bacallà amb melmelada de tomàquet
- Entrecot amb guarnició
- Sopa de Maria Lluisa amb fruites
El primer plat ben elaborat i amb un contrast agradable, l'única cosa en contra fou les fulles d'amanida que l'acompanyaven, crec que feia massa estona que estaven fora la nevera.
El segon perfecte, la carn al punt de cocció correcte i el guarniment normal.
Les postres ben presentades, una macedònia de fruites amb infusió de Maria Lluisa.

Un apunt a fer, que no es un retret sinó un punt a millorar, el cambrer encarregat de la nostra taula no va estar a l'alçada de la resta del personal: No va donar opció a preguntes o suggeriments per un comensal vegetarià, es va limitar a dir que menges dos primers, també va escridassar el seu ajudant davant nostre i sense que el noi en tingues culpa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada